Mahalo betekent dankbaarheid, bewondering
waardering en respect.

Precies de manier waarop met mensen en de
planeet moeten omgaan ;)

Founder image

Het logo illustreert de planeet en haar inwoners.

Iedereen is uniek, maar ook verbonden. Wij geloven dat we deze verbondenheid moeten versterken en we met zijn allen de planeet en haar inwoners met mahalo moeten behandelen.

Dit zien we als de sleutel tot het welzijn van mens en planeet.

We verspreiden dankbaarheid, verkopen shirts & stoppen een groot deel van ons geld in projecten zodat we samen bijdragen aan kwesties die ertoe doen.

100% biologisch katoen

Onze kleding wordt geproduceerd van 100% biologisch katoen. Het hele productieproces is gecertificeerd volgens GOTS (global organic textile standard). De regio waar de kleding wordt gemaakt gebruikt 95% van het water wat nodig is voor het proces van monsoon regenval. Dit vermindert de behoefte aan grootschalige irrigatie wat normaal gesproken gebeurd bij een katoen farm.

Ethisch verantwoord

Het gehele productieproces van EarthPositive ondergaat jaarlijkse inspecties zodat er wordt voldaan aan de standaarden van de FWF (Fair Wear Organisation is een onafhankelijke non-profit organisatie die als missie heeft het verbeteren van omstandigheden voor werknemers in kledingfabrieken.)

90% reductie in footprint

EarthPositive wordt gemaakt in fabrieken die draaien op groene energie (wind & zon). De footprint van EarthPositive producten zijn gereduceerd met 90% volgens calculatie en onder certificaat van de PAS2050 standaard.
We streven er naar onze footprint zo laag mogelijk te houden. Zo zijn onze verpakking van 100% biologisch afbreekbaar & recyclebaar materiaal & betalen wij om ervoor te zorgen dat de uitstoot van het versturen van jouw items wordt gecompenseerd.

Al onze producten zijn van het label EarthPositive en het grootste deel van de winst wordt besteed aan initiatieven voor de planeet en haar inwoners.

Zo zie jij er tof uit én draag je bij aan een betere wereld. win win.

NAAR BOVEN