Bijdragen aan kwesties die ertoe doen

We geloven dat duurzaam geluk en welzijn wordt gecreëerd door verbinding. Een gezonde verbinding waarin mens en planeet met mahalo worden behandeld. 

Mahalo project insectenhotels bouwen do-it-yourself diy

We steken onze energie in het creëren van mogelijkheden om bij te dragen aan een betere wereld voor de planeet en haar inwoners. Niet alleen op het gebied van fashion. dit gedachtegoed verspreiden en mogelijkheden bieden om laagdrempelig mee te doen en bij te dragen drijft ons.

Ons vertrekpunt is dankbaarheid, respect, waardering, bewustwording & duurzaamheid.

 

De projecten waar wij aan werken

We houden van dromen en hebben in gedachten de wereld al veranderd. Om deze dromen waar te maken willen we mensen bewust maken van hun keuzes en de impact daarvan op het welzijn van mens & planeet + de mogelijkheden om bij te dragen aan het verbeteren hiervan.

De clichés zijn waar. Het begint bij jezelf, iedereen kan het verschil maken en samen staan we sterk.

Mahalo betekent dankbaarheid, bewondering, lof, waardering en respect in het Hawaiiaans. Een woord dat omschrijft hoe we met andere mensen en de planeet moeten omgaan.

De planeet en haar inwoners met mahalo behandelen zien wij als de sleutel tot het welzijn van mens en planeet.

Online inspiratie

Er zijn steeds meer mensen en organisaties die fantastische content maken en beschikbaar stellen. Om jou te inspireren struinen wij het internet af en delen we zoveel mogelijk informatie, inspiratie, tips & tricks en andere content zodat jij hopelijk net zo enthousiast wordt als wij!

Vanuit plezier en enthousiasme is de stap naar delen snel gemaakt. Om dit te faciliteren bouwen we samen aan een inspiratiebank. Hierin kun je bestanden downloaden om inspiratie online & offline te verspreiden. Bijvoorbeeld om uit te printen en op te hangen in jouw huis, bedrijf of school.

Daarnaast houden we je natuurlijk op de hoogte van ontwikkelingen binnen Mahalo en andere projecten die plaatsvinden.

Offline bijeenkomen

Online vertellen we verhalen over offline gebeurtenissen. Het internet is een fantastische tool om te delen alleen blijft offline dé plek waar connecties en ervaringen worden gecreëerd.

Naast online inspireren willen we deze offline momenten en ervaringen faciliteren. Dit doen we door bijeenkomsten te organiseren waarin we een interessante film of documentaire afspelen, sprekers uitnodigen om over diverse onderwerpen te praten & de mogelijkheid bieden om gewoon gezellig samen te eten.

Meedoen

De handjes uit de mouwen en aan de slag! Het gevoel hebben dat je echt iets aan het doen of maken bent is heerlijk. En het hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Als het dan ook nog eens goed is voor mens en natuur heb je win-win.

DIY

Insecten spelen een belangrijke rol in het evenwicht van de natuur en veel insecten hebben het zwaar in de winter. Met een paar stukken hout, een boormachine, wat spijkers & een hamer zet je zo een 4 sterrenhotel voor ze in elkaar. 

Aankomende tijd zullen we nog een aantal keer insectenhotels bouwen op verschillende locaties. Volg onze Instagram voor de meest actuele evenementen en stuur ons een berichtje als je meer wilt weten of mee wilt doen!

Kan je niet aanwezig zijn, maar wil je er wel eentje maken? We hebben wat tips voor je op een rij gezet als inspiratie voor jouw nieuwe knutselwerk

 

Vrijwilliger voor een (mid)dag

Bijdragen zonder er iets voor terug te verwachten. Het mahalo vrijwilligersteam zet zich in voor projecten die bijdragen aan het welzijn van mens en natuur. Van een beach cleanup tot kaartjes controleren op een festival voor duurzaamheid (als we weer mogen :) ). Een middagje helpen geeft je een voldaan gevoel.

Binnenkort meer informatie over komende activiteiten!

 

Dromen voor de toekomst

Moestuintjes

We willen graag een moestuin in gebruik nemen die we samen samen delen en waar iedereen kan werken. In de natuur en met zijn of haar handen. Vervolgens kunnen we de oogst gebruiken voor de bijeenkomsten. Dit stimuleert sociale contacten en draagt bij aan het gebruik van producten uit de omgeving. Veel groenten en kruiden zijn namelijk gewoon in de buurt te halen.

Een fysieke plek om samen te komen

Wij houden van het concept buurthuizen en willen graag een locatie creëren waar iedereen welkom is, we bijeenkomsten & workshops kunnen hosten, kleding kunnen verkopen en verder kunnen werken aan onze dromen. Een broedplaats voor ideeën en een tweede thuis waar iedereen welkom is. 

De volledige kledingketen in eigen controle

We dromen ervan om de volledige keten in eigen handen te hebben. Zo zijn we compleet onafhankelijk van externe partijen en kunnen we altijd zeker van perfecte kwaliteit en goede omstandigheden voor werknemers.

NAAR BOVEN